Uncategorized

Myoprotein mocca sjokolade

Myo Protein med mocca-chocolate smak må inntas hver dag, er og blir min soleklare favoritt. Jeg har prøvd mange forskjellige merker igjennom . Altså MyProtein Mocca Chocolate fra MyRevolution.

Erfaringer med myrevolution sitt proteinpulver? Myoprotein med Mocca sjokolade er uendelig godt synes no jeg . Proteinpulver til matlaging – Matlaging og oppskrifter. Smakstest av proteinpulvere!

MyRevolutionBufretLignendeMyRevolution er en norsk produsent av sportsernæring som er anerkjent for svært god smak og høy næringsverdi. Produktene er fremstilt av råvarer av høyeste . Aller helst sjokolade,men hvis det finnes jordbærsmak som smaker. Posts about sjokolade written by Malin Isaksen. Sjoko kokos mousse eller proteinpudding om du vil. Som frokost, dessert eller kvelds – like god uansett!

Siden jeg hadde hørt så mye bra om myoprotein fra myrevolution. Produsent: Nora, Porsjonsstørrelse: 100. Eller mokkachocoprottiskuler når de andre spiser sjokolade!

Hvis jeg var deg ville jeg kjøpt mocca chocolat eller peanut chocolat fra Proteinfabrikken. MyoProtein fra Myrevolution Julepris: 300. Salte peanøtter og sjokolade med en mild nyanse av karamell, minner om. Jeg bruker smaken bourbon vanilje eller sjokolade mocca som begge er veldig. Jeg bruker kun myoprotein mocca fordi jeg synes den får kakaoen min til å . Laktoseredusert Litago lett sjokolademelk.

Troponin er perfekt egnet, og her har jeg brukt sjokoladesmak. Av søtning kan du bruke den du liker best, men unngå flytende søtning da det . Oppskrift: Hjemmelaget sjokolade med nøtter og bær. Nå kan du spise så mye sjokolade du vil med god samvittighet!

Mager kesam, sjokoladeprotein, kakao, sukrinmelis, og et par dråper stevia va. Igår ble det sikkert en liter sjokolademelk, store plater med sjokolade. Sjokolade proteinpulver Spørsmål om matvarer og oppskrifter.