Uncategorized

Hvorfor cocosa i kaffe

Takk til den som kom på det, er jo knakende godt! Jeg trodde det skulle bli litt ekkelt med det fettet, men det er . Etter kort ti i alle fall før vi skulle ha matpause på jobb, .

Bulletproof-kaffe har blitt så populært at folk over hele verden enten har. Steinar forklarer her hvorfor dette er tilfelle og hva du kan gjøre med det. Bulletproof kaffe blir ofte lagt frem som et alternativ til frokost, men dette er jeg ikke så fan av, spesielt for kvinner.

Kokosolje fra cocosa med brun etikett eller klarnet smør (ghee) :).

Men ikke alle er klar over at inntaket kan gi oss ulike helsefordeler . Ordene fett-kaffe og fett-te syns jeg høres litt pervers ut, men det sier. Kaffe med smør er den nye kaffelatten. Jeg har blitt introdusert for Bullet kaffe for noen dager siden.

Den inneholder kaffe, kokosolje og . Boost din morgenkaffe med fett! Fett og kaffe kan virke som en sær kombinasjon, men kanskje det ikke er så. Hvorfor er bulletproof kaffe så bra?

Du har vel hørt om Bulletproff kaffe?

Hun anbefaler derfor at du ikke bruker ubegrenset med kokosolje til steking, bakst, kaffe, smoothies eller andre matretter. Cocosa er en optimal matolje på grunn . Jeg bruker mest cocosa uten smak og lukt, og jeg sendte mail til Soma . Brekk opp sjokoladen og smelt den sammen med cocosa og kaffe på . Posts about cocosa written by elisar12. Veldig kort om hvorfor cocosa?

Bakte plommer med cocosachips – Oppskrift – Soma. Har du prøvd bulletproof kaffe? Flere lurer så klart på hvorfor jeg drikker disse rare greiene og hvordan man lager det. La meg si litt om hvorfor rå kakao er så bra for oss. Her skal jeg begrunne hvorfor jeg er blitt en så varm forkjemper for tinkturer.

Det var helt ok, så hvorfor har jeg ikke gjort det igjen? Perfekt over bær, frokostblanding, grøt, yoghurt, i kaffe, te, desserter m. Vet du hvorfor det er slik, bør jeg droppe frossen også? Hva er cocosa og hvorfor bruker man det istedenfor delfiafett?

Derfor er det fint at jeg også nå har fått en god rytme på en sunnere kaffe, nemlig bulletproof kaffe. Jeg har skrevet om lecithin tidligere, så dere som følger bloggen vet hvorfor jeg liker det så godt, men akkurat nå tar jeg det i . Rettene er dessuten valgt ut med tanke på et bærekraftig .