Uncategorized

Komfyr og platetopp på samme kurs

Og etter hva jeg kan se er det ikke plass til flere . Jeg har en leilighet hvor det er montert induksjonsplatetopp og ovn på samme kurs. Har lest at det skal være en koblingsboks .

Om man går fra en komfyr til separat platetopp og stekeovn, legger man. Komfyr – valg – Hus, hage og oppussing – Diskusjon. To ledninger på samme støpsel – Forskriftsmessig.

Kurs-til-stekeovn-og-platetopp-i-samme-roerBufretLignende3.

Hvis vi sier at eksisterende komfyrkurs er 4mm2 . Så har jeg hatt elektriker på besøk, og sier jeg må ha ny kurs fra. Hei, jeg lurte på akkuratt det samme forleden. Nå er jeg ferdig og det ble slik: 25A kurs til platetopp. Kjøpte forøvrig en stekeovn med . Stadig flere velger induksjon når de skal bytte komfyr – men det kan fort bli. Jeg har allerede en 20A kurs og en 16A kurs kun til kjøkkenet, i tillegg er en kurs splittet på.

Har innbyggingskomfyr og induksjonstopp på samme 20A kurs. Min bror, elektrikeren, la opp ekstra kurs til platetopp, komfyr, .

Og den nye komfyren tar så mye strøm at jeg kan ikke koble til platetoppen på samme kurs (amper). Kan jeg legge platetoppen til en vanlig . Vi har kjøpt oss en komfyr med både platetopp og stekeovn,. Jeg har hatt en vanlig ekstern komfyr fram til nå, men har byttet den ut med en. For stekeovn ser jeg for meg at eksisterende kurs for platetopp . Når du sier at på din platetopp så er det L L N og jording og at du koblet L1. Hjemme har jeg induksjonstopp fra ikea på samme 20a kurs som en.

En komfyrvakt består av to deler: en del som overvåker platetoppen for overoppheting,. Ved oppussing gjelder kravet om komfyrvakt dersom det legges opp ny kurs til kjøkkenet. De samme reglene gjelder fritidsboliger. Det er ikke krav til komfyrvakt på samme måte som på elektriske komfyrer.

Men komfyren og stekeovnen har vel uansett samme stikkkontakt? Har ikke slike platetopper sikring – kanskje denne har gått?