Uncategorized

Kan man få ny kodebrikke i banken

Skriv inn ditt fødselsnummer til venstre. Når du logger inn her vil du automatisk havne på siden hvor du kan skrive til oss. Denne er personlig og kan ikke benyttes av andre.

Jeg har mistet kodebrikken min og jeg trenger en ny en. Jeg har Intro Brukskonto, så påfører det kostnader da? Kan man bestille kodebrikke på nett?

Har rotet bort min så får ikke logget meg inn på nettbank.

Poenget med en kodebrikke er at banken kan kreve to ting av deg: Noe du vet, og noe. Nå kan man også få generert BankID-koder på mobilen. Oppstart Endre PIN-kode Låst sikkerhetskort Bestille ny PIN, sikkerhetskort el.

Råd og tips om hvordan du kan bruke nettbanktjenester på en effektiv måte. Finn svar på dine spørsmål om innlogging til nettbanken. Last ned bruksanvisning for nettbanken.

Du kan sammenlikne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen. Ta kontakt med kundeservice via kontaktskjema eller ring tlf. Kodekort kan du også bestille her.

BankID på mobil er klar til bruk få minutter . Du får nå opp boksen hvor du skal taste inn en engangskode fra sikkerhetskortet. Det er et krav fra myndighetene at man må være legitimert med pass før man kan få utstedt BankID. Ser uskyldig ut, men inneholder flere hemmeligheter. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt her, ber vi deg ta kontakt med banken.

Hvordan sletter man en AvtaleGiro? Når får mottaker pengene jeg har overført? Altså denne som gir en 6-sifret kode når man skal logge inn på nettbanken.

Men det er jo ingen som kan bruke kodebrikken din med mindre de har ditt fulle. Korleis kan eg klage på banken sine tenester? Kvifor får eg feilmeldinga Feil passord ved pålogging til nettbanken? Hva gjør jeg når kodebrikken ikke virker mer?

Jeg får melding om feil KID-nummer. Installere mobilbank fra nettbank (raskest) Installere mobilbank fra mobilen (hvis du er uten nettbank) Vanlige spørsmål rundt . Gi beskjed om ditt nye kontonummer til de du mottar innbetalinger fra, f.