Uncategorized

Bulletproof kaffe fitfocuse

Dere ser den tross alt hver dag på snapchat (fitfocuse) og insta story (fitfocuse). Bulletproof kaffe, fettkaffe, smørkaffe – kjært barn har mange navn. Har du hørt om bulletproof kaffe? Kaffebønnene er høstet fra en familieeid bedrift i . Kaffe med smør er den nye kaffelatten.

Denne koppen med te har naturlig nok fått mye oppmerksomhet og mange spørsmål. Fitfocuse – eat- move – inspire. Etterpå skal familien møtes til middag og kaffe. Konatil, fitfocuse, pappahjerte, dedication, fitliving, mammatilmichelle, . Smoothie med kakao, banan og kaffe. Min bulletproof kaffe eller te gir meg bedre metthetsfølelse og energi hele . Her kan du se hvordan jeg lager bulletproof kaffe, fettkaffe eller matkaffe som jeg kaller denne vrien.

Lite som slår en bulletproof kaffe, les hvorfor og hvordan på bloggen. Det snør ute, og jeg har laget meg en nydelig bulletproof coffe. Innan vi skulle åka hem skulle vi dricka kaffe och svärmor ville tvunget bjuda på. Morgenkaffe med MCT cocosa Morningcoffee. Viste du at : de som drikker mye kaffe ogs?

På Snapchat (fitfocuse) Og Insta Story (fitfocuse) – Min Daglige Kopp Fett Te! InstagramアカウントのPersonlig Trener Desiree Aさんの写真 fitfocuse. Har du hørt om bulletproof kaffe? Jeg har den i smoothie, steker med den, putter den i kaffen min og baker med den Den er.

Brukar skriva SMÖRKAFFE eller FETTKAFFE i texten egentligen heter det ju BULLETPROOF men hur sexiga är de namnen⁉ Nä – ge mig förslag på nytt . Resultatet Dette er brownie kake med Philadelphia ost marmorert ned i deigen og glasur av mørk sjokolade med litt kaffe Velkommen 17.